woensdag 13 mei 2009




Hallo allemaal,
We zitten in San Francisco, na 2 uur rijden zijn we om 11.00 bij een reeds via internet, uitgezocht motel (America's Best Inn) op 300 meter bij Fishersman Warf en op loopafstand van de Golden Gate bridge, aangekomen. Het motel voldeed aan de verwachting dus hebben we voor 2 nachten geboekt. Een half uurtje later zijn we gelijk aan een wandeling begonnen en hebben op de Fishersman Warf een rondtour van 2 uur met een oorspronkelijke Cable Car Glassic gemaakt (http://www.classiccablecar.com)/, door SF en over de Golden Gate Bridge. Het was een hele mooie tour met een prima gids die aan en stuk door, met een komische noot, over SF aan't vertellen was (aardbevingen, de brug, Alcatraz, Chinatown, filmlocaties, etc.). Na de tour zijn we naar Pier 39 gewandeld om de zeeleeuwen te bekijken, en voor we het wisten was de middag al weer om. Het is nu 17.30 en we zitten weer in ons motel om straks met een vest aan (want het is mooi zonnig weer, maar wel fris omdat er hier veel wind staat), weer aan de wandel te gaan en wat te gaan eten. Morgen gaan we met het openbaar vervoer naar Chinatown en een deel van downtown, om dan lopend via Fishersman Warf weer naar ons motel te gaan, waarover ik morgen weer zal schrijven.
ps.Er was net op het nieuws dat er hier vanmiddag een aardbeving geweest is van 3.0 waar we overigens niets van gemerkt hebben.

2 opmerkingen:

  1. Hoi!!!!!
    Ziet er weer goed uit op de foto's!!
    Kan nu ook zien dat dagje bij het meer zijn werk heeft gedaan ;-) lekkere bruine gezichten!

    Jullie krijgen hele dikke knuffels van Sean en Owen! Sean vroeg gister waar jullie de vorige keer ook al weer heen waren, Mexico, daar hebben ze het nu met school over..vond hij leuk.

    Dikke kus!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er wederom weer helemaal super uit! Ook jullie zien er stralend uit! We volgens jullie op de voet. Have fun! Dikke kus van ons.

    BeantwoordenVerwijderen