maandag 25 mei 2009

Hallo allemaal,
Vandaag weinig te melden, vanmiddag weer naar Venice beach geweest na eerst even (ritje duurde 1.5 uur omdat er wegens Memorial day een Marathon door de stad gehouden werd) bij Marina Del Rey gekeken te hebben, maar daar was weinig te zien, behalve dan eindeloos jachten in allerlei maten. De beach ligt daar vlak bij, dus daar maar geland.
En ja hoor..op de voorlaatste dag toch nog een bekeuring weten te scoren wegens fout parkeren...we stonden 18 inches voor een rode streep (dat is een rode stoeprand waar je niet mag parkeren), terwijl ik dacht dat we nog net goed stonden omdat de wielen niet in het rood stonden...maar de auto stak 18 inches over in the wrong way, en of we maar $45 willen schuiven. Ik hoop dat die cop kramp over gehouden van het opmeten met z'n meetlatje.
Wij houden in ieder geval nog een ongewild souvenier aan over.
Oké niets te fotograferen dus, en morgen op onze laatste dag, op naar de Universal Studio's maar daarover later meer.

1 opmerking:

  1. Hey Frits en Tony,

    We hebben net jullie reisverhalen door gelezen en de foto's bekeken. Het is net of we onze eigen reis van vorig jaar nogmaals beleven haha. Wat een mooie reis is het he!!! En wat is de natuur overweldigend ! We hebben zo te zien bijna dezelfde route gedaan, alleen zijn wij vanaf LA naar San Diego gereden en vanaf Palm Spring naar Phoenix. Voorderest is de reis vrijwel hetzelfde. Jullie zijn zo te lezen net zo enthousiast als dat wij waren. Als het kan willen wij de reis ook nog een keer overdoen. Er is nog zo verschrikkelijk veel te zien daar!! Nou geniet nog even na van jullie mooie reis he!! Groetjes van Nicole en Carlo

    BeantwoordenVerwijderen