zondag 24 mei 2009


Hallo allemaal,
Vandaag naar Venice Beach geweest, en we moeten zeggen, Monica beach gisteren was gezelliger. Misschien hadden we te hoge verwachtingen van dat strand omdat het The place to be zou moeten zijn, maar dat viel een beetje tegen. maar desondanks toch weer een heerlijke stranddag gehad met prima weer. Over het weer gesproken, wij hebben nog op geen enkele vakantie meegemaakt, dat we geen druppel regen hebben gehad, nu......dit is er een, met nog 3 dagen te gaan ziet het er uit dat het zo blijft, overigens geheel in tegenstelling tot de oostkust en met name Florida waar het al een paar weken beestenweer is met veel wateroverlast.
Morgen is het hier Memorial day, een nationale feestdag waarop men de doden herdenkt die in alle oorlogen voor Amerika gevallen zijn. Omdat de meeste mensen een vrije dag hebben gaan we niet morgen, maar dinsdag naar de Universal Studio's, en wat we morgen gaan doen hangt van het weer af, strand of de smog van LA downtown, maar dat lezen jullie morgen.
By the way, bij het verlaten van het strand zagen we dat de toevloed van dikke auto's naar het strand (foto) beduidend toegenomen was, dus misschien begint de aktie daar pas vanavond en is onze conclusie wat voorbarig geweest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten