donderdag 7 mei 2009




Hallo allemaal.

We zijn in Las vegas na een mooie rit door bossen, bergen (en ja hoor ..in de sneeuw) en de laatste 100 km door de dessert. Het is hier bloedheet ..ruim 37 graden...en erg indrukwekkend,
ook weer moeilijk te omschrijven omdat het allemaal zo massaal en onwerkelijk is. Puur kitsch maar prachtig. We zitten in het Circus Circus hotel en dat is zo groot dat we nog lang niet alles gezien hebben. We hebben vanmiddag in die hitte een wandeling over de strip gemaakt en zoveel mogelijk in de schaduw gelopen. Teruggekomen hadden we allebei blaren maar ook dat was het wel waard. We hebben al wat gegokt en dankzij Tony nog niets verloren en onze hotelkosten heeft zij al terug verdiend. Morgen voor 't eerst eens uitslapen en dan bij die hitte lekker de hele dag maar aan het zwembad liggen om vervolgens s'avonds de strip in het donker met alle mooie verlichting te gaan bekijken. Hoe dat verlopen is kunnen jullie morgen weer lezen.

1 opmerking:

  1. En eh....gaan jullie nu ook jullie Wedding vows opnieuw doen hihi In zo'n truttig kapelletje door een foute Elvis? whahahaha. Lijkt mij erg leuk! Maar het ziet er allemaal super uit! Mooie foto's,kan niet wachten om alles te zien!
    Veel liefs van ons

    BeantwoordenVerwijderen