zaterdag 16 mei 2009




Hallo allemaal.
Vandaag niet zoveel te melden, vanmorgen zijn we naar Hearst Castle gereden, maar verder dan het bezoekers-centrum zijn we niet geweest, we hadden geen zin om $24,00 pp te betalen voor een van de 4 bezichtiging trips (voor dat geld kreeg je dus maar een gedeelte te zien) van het huis van de Hearst familie (kijk maar op http://www.hearstcastle.com/) zie je ook het meeste al, maar gezien de drukte daar, zijn Amerikanen blijkbaar gek op extreem rijke mensen.
Daarna hebben we een rondrit door de omgeving gemaakt, maar toen we even uit de auto stapten, en de hitte voelden zijn we maar doorgereden naar het strand waar het heerlijk was. Morgen doen we nog zo'n strand/rustdag, dus valt er waarschijnlijk weinig te schrijven, dat bewaren we dan maar weer voor maandag als we vertrekken richting Santa Barbara, en hopen dan weer met een nieuw bericht te kunnen komen

ps. Nog een foto geplaatst van een zeeleeuw met jong die hier in de haven een vlonder als rustplaats voor het jong had uitgezocht.

3 opmerkingen:

  1. Hi Frits en Tony,

    Ik begin ondertussen goed jaloers te worden..
    De foto's zijn geweldig en zo te lezen hebben jullie het prima naar de zin.
    Een mooi, gevarieerd, maar druk, programma. Geniet ervan!!!

    Groetjes,

    Esther

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hallo frits en tony even een berichtje van anneke en siemnu wij hebben genoten van je berichtjes tot nu toe en erg met jullie mee geleeft hoor fijn dat jullie zo genieten want dat maken wij nooit meer mee wij zitten alle dagen al weer in spanning te wachten op wat jullie weer beleeft hebben nu siem heeft alles in het groot ge print en aan moeder laten lezen zij vond het geweldig voor jullie en zat helemaal mee te genieten wij hebben nu in elk geval een mooi boek er van alles in en op volg orde in een map jullie moesten de groeten hebben van moeder en wij wensen jullie verder nog vele mooie dagen toe en nog even wat wij net van ares hebben gehoord dat moeder vrijdag de 22 mei a.s naar het verpleeghuis hier in schagen komt nu komen jullie weer goed naar huis en de groetjes van siem en anneke doeg!

    BeantwoordenVerwijderen