zaterdag 9 mei 2009







Hallo allemaal.
Weer een prima dag gehad, eerst Bodie bezocht nadat we 25 km off the road gereden hebben, maar ook dit was weer de moeite waard. Vervolgens 160 km via een prachtige tocht door de bergen naar South Lake Tahoe gereden aan het Lake Tahoe. Dit meer ligt ongeveer op 2500 meter tussen de besneeuwde bergen. De temperatuur is heerlijk ongeveer 23 gr en volop zon. We hebben een uitstekend hotel gevonden , ( http://www.horizoncasino.com/) waar we op de 14e etage een mooie grote kamer hebben en voor een prikkie, 3 nachten voor $110, met een schitterend uitzicht over het meer en de bergen. We blijven hier 3 nachten, kunnen we lekker even bijkomen, wat we gelijk in praktijk gebracht hebben door een paar uurtjes lekker hier aan het strand te gaan liggen. Zwemmen doen we maar niet want het water is erg koud. Morgenmiddag (zondag) rond 17.00 jullie tijd komen we weer online en plaats ik gelijk nog wat foto's van vandaag.
ps. Ook nog een foto van een slang waar Frits op een haar na, bijna met z'n sandalen en blote voeten op trapte toen hij met z'n camera aan de gang was.

2 opmerkingen:

  1. hallo frits & tony
    onze computer had wat kuren
    maar nu kunnen we jullie weer op de voet volgen
    heel leuk en mooie foto`s
    groetjes van anneke & siem

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hallo frits en tony nu ik vind die berichten van jullie in een woord geweldig ik vind het heel fijn dat jullie dat mogen meemaken iets wat je nooit meer vergeet en ik vind het ook spannend om met jullie dit over de computer te mogen zien net of wij er ook een beetje bij zijn he nu ik hoop dat ik jullie nog een keer onl kan zien zou ik leuk vinden maar van daag waren wij in het zieken huis en dus niet om 5 uur hier nu ik hoor het wel van jullie nu frits en tony nog heel veel mooie dagen toe gewenst van anneke en siem doeg

    BeantwoordenVerwijderen