maandag 18 mei 2009




Hallo allemaal,
Vandaag weer 200 km zuiderlijker gezakt naar Santa Barbara, een mooie, wat mondaine badplaats met veel palmen, heel veel winkels, een mooie pier(foto), waar je zelfs met je auto op mag, en uiteraard een paar erg mooie stranden. Verder een 300 jaar oude missiepost (foto) die hier door de Spanjaarden, de toenmalige heersers, is gebouwd.
We hebben hier een gezellig motel gevonden met een mooie tuin en een zwembad, waar we voorlopig tot woensdag blijven maar waarschijnlijk besluiten we om hier nog 2 extra dagen aan toe te voegen, omdat we nog maar 200 km van L.A. afzitten en 5 dagen na vrijdag lijkt ons daar wel genoeg. Bovendien is Santa Barbara een fijne stad om te relaxen en met een prachtige omgeving (Veel VIP's, b.v. Oprah Winfrey, hebben hier een huis). De hevige bosbrand die hier vorige week nog woedde en 80 huizen verwoest heeft, is geblust en overal zie je de de bewoners gemaakte spandoeken waar de firefighters bedankt worden (zo zou het ook bij ons moeten,Wim!!).
Wij krijgen regelmatig reacties op de stukjes die we schrijven, de meesten zijn van onze meiden die we nu ook regelmatig spreken via MSN, maar ik wil ook diegene die we niet spreken (Esther, Henneke en Siem) hierbij bedanken.
Wat we morgen gaan doen hangt van het weer af, het is nu mooi maar de kans bestaat op zeemist, maar dat kunnen jullie dan wel weer weer lezen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten