zondag 3 mei 2009




Hallo allemaal,
Vandaag was het Grand Canyon dag, we waren erg benieuwd of die aan de verwachting zou voldoen....nu......het is niet te vertellen, noch via foto's of video te laten zien, hoe indrukwekkend het was...maar ons eerste gevoel was kippenvel, en alles wat we in ons leven ooit aan bergen of landschappen hebben gezien, verviel hierbij in het niet.
Vanmorgen weer vroeg opgestaan en om 7.30 uur reden we de 90km naar de Canyon...'t was nog bewolkt..maar langzaam werd het beter naar licht bewolkt en 24gr. Eerst maar naar het vliegveld aldaar gereden en ook gelijk maar geboekt voor een helicoptervlucht van 11.45 uur die ons in 25 minuten een deel van de Canyon zou laten zien. Vervolgens naar de rand van de Canyon gereden om hem eerst maar eens van de grond te bekijken zoals al beschreven. Twee uur later weer naar het vliegveld voor een onvergetelijke ervaring. Wij beiden voor het eerst in een helicopter vliegen..en wat voor een vlucht...ook dat is eigenlijk niet te beschrijven..ik zou zeggen, als die kans je in je leven ooit eens voordoet......whatever the costs...DOEN !!!!
Na de vlucht zijn we dwars door de gedeeltelijk verbrande bossen (vorig jaar) een km of 50 langs de Canyon gereden ongeveer tot aan het begin waar wij wat oude indianen ruïnes en een uitkijktoren bezocht hebben.
Morgen gaat de reis via Monument Valley richting Bryce Canyon, waar we precies slapen weten we nog niet, maar dat lezen julie morgen wel weer.


1 opmerking:

  1. Het lijkt mij ook zo geweldig om de Grand Canyon eens te zien en jullie staan daar gewoon!! En hebben ook nog eens een helicopter vlucht gemaakt! Ja,ben officieel jaloers!Ben erg benieuwd naar jullie video beelden. Geniet geniet geniet en tot msn! Dikke knuffel Jessica

    BeantwoordenVerwijderen