zondag 22 maart 2009

( klik op foto om route te vergroten )



Hallo allemaal,

Wij gaan 30 april tot 28 mei een rondreis maken door Amerika, een verslag hiervan proberen wij dagelijks via deze log bij te houden.
Op Koninginnedag vertrekken we van Schiphol om 13.25 uur met een Boeing 747-400 van de KLM (KL601), en komen om 15.20 uur (9 uur terug in de tijd) aan op LAX(Los Angeles), waar we zullen overnachten in het Travelodge Hotel bij LAX.
De volgende ochtend halen we daar vlak in de buurt onze huurauto op en kan de reis beginnen. We hebben een route gepland met aan het eind zeven dagen reserve voor als we ergens langer willen blijven. Overnachten doen we in hotels/motels die we op de route tegenkomen.

De reis gaat via een zestal nationale parken, Las Vegas, het ghost-stadje Bodie, over de Golden gate bridge naar San francisco en dan via de kust naar het zuiden tot we weer in Los Angeles zijn waar we uiteraard Beverly Hills, Hollywood en Venice beach, niet zullen vergeten.
Een helicoptervlucht boven de Grand Canyon en een bezoek aan de Universal studio's in LA staan ook op ons programma, en voor de rest zien we wel wat er op ons pad komt.

1 opmerking:

  1. hallo frits & tony
    hartstikke leuk
    ik volg je op de voet
    groetjes siem

    BeantwoordenVerwijderen